Президент ЛРУ: дії Ревізійної комісії та її голови є неправомірними

Будни ЛРУ
 
Голові Ревізійної комісії ЛРУ
Гострому М.В.
_____________________________
 03057, м. Київ, пр. Перемоги, 52/2,
офіс 29.
Щодо рішення Ревізійної комісії ЛРУ
з приводу проведення документальної
перевірки.

Шановний Миколо Васильовичу !

У відповідь на лист за № 5/HQ від 24.04.2013 р. з приводу рішення Ревізійної комісії Ліги радіоаматорів України (протокол від 10.04.2013 р.) та призначення строків перевірки повідомляю наступне :

1. Згідно законодавства України у зв’язку із зміною керівництва Ліги радіоаматорів України (рішення Конференції Ліги радіоаматорів України від 9 грудня 2012 року) наказом Президента Ліги радіоаматорів України буде створено комісію з проведення перевірки господарської та фінансової діяльності Ліги за час існування, до роботи у якій будуть залучені в тому числі члени Ревізійної комісії. Склад Комісії буде зазначено в наказі.

2. Право призначення перевірки діяльності Ліги, строків, програми є прерогативою керівництва та здійснюється після підписання відповідного наказу. У зв’язку з цим, дії Ревізійної комісії та її голови щодо Протоколу № 5 від 10.04.2013 р. є  неправомірними.

3. Адреса Ревізійної комісії Ліги радіоаматорів України, з якої надано лист до керівництва Ліги, не зазначені як такі, що відносяться до офіційної. Прошу використовувати офіційні юридичну, фактичну або поштову адреси Ліги радіоаматорів України. 

4. Програма перевірки фінансово-економічної діяльності Ліги радіоаматорів України розробляється окремо і затверджується особою, що має право згідно Статуту призначати перевірку. Програма перевірки не може мати вихідний номер кореспонденції. Вважаю лист Ревізійної комісії за №6 від 24.04.2013 р. неправомірним.

Прошу привести документацію до норм чинного законодавства та підготувати акти перевірок діяльності Ліги попередніх періодів до перевірки комісією, що буде призначена.

 

З повагою

Президент Ліги                                                                  В.В. Грищенко        

 

 http://uarl.org.ua/load/shhodo_rishennja_revizijnoji_komisiji_lru_z_privodu_provedennja_dokumentalnoji_perevirki/1-1-0-319

By US6IGL