На Чернігівщині новий голова ОВ ЛРУ

Будни ЛРУ

alt

Як і планувалося, у встановлені строки, в м. Остер відбулись звітно-виборні збори Чернігівського обласного відділення Ліги радіоаматорів України. Мальовнича «База Корольова» на березі Десни гостинно розкрила свою браму ще напередодні. І не даремно. Бо велика частина учасників зібрання і прибулих у рамках обласного «HAMFest’у-2016» почали заселяти будиночки бази завчасно. Серед таких були поміченими радіоаматори з Носівки, Щорса, Прилук, Бахмача, Бобровиці і ін.

Носівчани швидко розгорнули діючу SDR радіостанцію UR4RWW/p з якої усі бажаючі могли попрацювати в етері і, найголовніше, отримати кваліфіковані консультації особисто від Сергія Микули (UZ1RM), який в освоєнні SDR нині на провідних позиціях.

Затим – купання у Десні, взаємовідвідини вечері і нескінченні аматорські розмови, як це зазвичай буває в однодумців, або в людей об’єднаних одним хобі.

Другого дня першими приступили до роботи члени обласної колегії суддів, які під головуванням судді національної категорії Василя Кияниці (UR5RU), провели семінар, де між іншим, Сергій Неділько (UT3RS) ознайомив присутніх суддів із роботою програми електронного суддівства КХ-УКХ змагань. Біля вхідних дверей зали з’явилася демонстраційна підсумкова таблиця участі аматорів Чернігівщини в Чемпіонатах України, яку від імені суддівської колегії, підготував UR5RU.

Полностью отчет о сборах читайте здесь.