Сталося таке, що Господь надумав всіх нас випробувати

Аналитика и публицистика

alt

Володя, ти ж віруючий християнин, і заповіді "не обмани" і "не вкради" є одними з головних у житті. Ми з тобою майже піввіку знайомі, хіба я тобі хоч раз в чомусь збрехав, або чимось тебе підвів. Ти хоч зрозумів, що саме сталося між нашими радіоаматорами. А сталося таке, що Господь надумав всіх нас випробувати. Адже без його волі нічого не відбувається, навіть волосина з голови людини не впаде, як пише Святе Письмо.

Тож задум Господа полягав в тому, щоб наслати на нас складні часи, створити нам проблеми, а Самому при цьому подивитися, хто залишиться з Ним, а хто піде за темними силами, зрадивши Його. Так було завжди, і не тільки з нами. Боротьба добра зі злом триватиме, скільки існуватиме цей світ, і від того, на чий бік стануть люди, залежатиме їхнє майбутнє і процвітання. Кілька років тому ти вступив до Ліги Радіоаматорів України, пишався тим, регулярно сплачував членські внески, відвідував збори. Це була твоя служба на користь країни, як в армії, а Статут ЛРУ був для тебе як Статут збройних сил, порушувати який не можна. Тож чому раптом ти відступився від Ліги і пристав до гурту її ярих противників. Хіба це не зрада нашої національної радіоаматорської організації, хіба це не крок в бік темних сил. Володя, будь ласка, добре подумай над цим всім. Господь завжди дає людям вибір, і повернутися до Нього можна в будь-який час, визнавши свої помилки і щиро покаявшись. Ця ситуація між нами і багатьма такими як ми, є насправді мірилом нашої чесності, духовності, порядності, вірності даному слову, відданості правді і справедливості, якими власне і є наш Господь, котрий судить всіх нас не по словам, а по справам. Всі ми Божі діти, тому в жоден спосіб не повинні протистояти одне одному, сваритися і ворогувати між собою, а любити і шанувати ближнього свого, як самого себе. Мої тобі 73! Шануймося і до зустрічі.
Юрко UT5NC