УДЦР став дійсним членом Асоціації «Телекомунікаційна палата України»

Юридические аспекты

Український державний центр радіочастот став дійсним членом Асоціації «Телекомунікаційна палата України». Відповідне рішення нещодавно було ухвалено на черговому засіданні Асоціації.

Про це в коментарі прес-службі УДЦР повідомив генеральний директор  держпідприємства Володимир Корсун.

Він також зазначив, що УДЦР підтримує задекларовані принципи Асоціації з розвитку в Україні сфери телекомунікацій, програмних послуг, виробництва обладнання та представництва і захисту загальних інтересів своїх членів. Саме це і є однією з головних причин вступу держпідприємства до Телекомпалати.

«УДЦР зацікавлений у тісній співпраці з учасниками ринку телекомунікацій і тому активно використовує потенціал усіх асоціацій галузі, до складу яких входить багато провідних компаній України. Сподіваємося, що й членство в новій Асоціаціїдопоможе нам знайти ще більше друзів та партнерів, спільно з якими ми активно розвиватимемо телекомунікаційну галузь країни, використовуючи для цього виробничий та науковий потенціал нашого сучасного, високотехнологічного підприємства», - наголосив Володимир Корсун.

Слід нагадати, що УДЦР вже входить до складу Інтернет асоціації України та Української асоціації операторів зв’язку «Телас» і завдяки цьому у менеджменту держпідприємства з’явилися нові можливості оперативно реагувати на зміни бізнес-клімату, шукати і пропонувати нові формати взаємодії з учасниками ринку.

Прес-служба Українського державного центру радіочастот