КПИ ждет радиолюбителей-выпускников!

Работа с молодежью

          Від себе особисто, і від імені колективу радіоаматорів   радіотехнічного клубу “Політехнік” UT7UZA - Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" звертаємось  за допомогою до вас  дорогі друзі з нашої великої багатотисячної радіоаматорської сім'ї!   
          У 2017 році Ваші, і Ваших друзів та  знайомих діти і внуки  будуть вступати на навчання до Вищих навчальних закладів України. Будемо вдячні Вам за надану нам агітаційну допомогу і профорієнтацію в школах, ліцеях, гімназіях, серед випускників технікумів і коледжів (молодші спеціалісти), в проведенні бесід з випускниками та їх батьками, та направлення їх адресно до нас на бюджетне (безкоштовне) навчання в Інститут енергозбереження та енергоменеджменту (ІЕЕ) – КПІ  імені Ігоря Сікорського".  

              В нашому інституті є багато сучасних прекрасних спеціальностей з: енергозбереження, електропостачання та енергоменеджменту; екології; гірничої справи; автоматизації та електромеханічного обладнання підприємств; теплотехніки та ресурсозбереження.  
       КПІ ім. Ігоря Сікорського забезпечує: безкоштовне навчання, проживання в гуртожитку протягом усього навчання; отримання звання офіцера (наявність військової кафедри); працевлаштування на підприємствах і організаціях України. Ми надамо всіляку допомогу і підтримку Вашим дітям і онукам.
          
           Для мене і нашого колективу де я працюю, буде особливо важлива і неоцінена Ваша допомога для моєї кафедри - інженерної екології,  яка запрошує випускників  шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів і коледжів (молодших спеціалістів) для навчання у нас  за спеціальністю "101 Екологія",   спеціалізація: інженерна екологія та ресурсозбереження.
      Необхідними сертифікатами ЗНО для спеціальності "101 Екологія", є: українська мова; математика; хімія ( або географія).
        Звертаємо особливу увагу випускників технікумів та коледжів  для яких  виділені спеціальні місця на бюджетну (безкоштовну) форму навчання.          
         Більше про кафедру інженерної екології, спеціальність,  умови вступу , студентське життя  ви можете дізнатися на сайті:  www.ecology.kpi.ua  та   подивившись відео зняте нашими студентами спеціально для вас:  https://www.youtube.com/watch?v=Y1IWFBdHpQ0,
        Ми будемо дуже раді нашому новому радіоаматорському поповненню, яке після вступу до  КПІ продовжить свої радіоуніверсітети в нашому знаменитому клубі UT7UZA ! До речі, наш радіоклуб UT7UZA знаходиться в навчальному корпусі 22 нашого інституту, де Ви і будете навчатися  з обраної спеціальності.!
        Дуже сподіваємося на Вашу допомогу наші дорогі друзі!   За довідками та консультаціями звертайтеся до нас  по емейл: [email protected]    та за    тел.  050-380-95-78
      Будемо завжди раді зустрітися з Вами  у зручний для Вас час за адресою:
      м Київ, вул.Борщагівська 115, корпус 22, каф. ІЕ    та в нашому клубі UT7UZA !
            
      З повагою, Микола Іванович Сергієнко, UXØUN,
      керівник радіоклубу "Політехнік" UT7UZA,
      КПІ ім. Ігоря Сікорського, м. Київ