Держспецзв’язку організувало відкриту лекцію з питань кібербезпеки

Повышение квалификации

6 листопада поточного року в рамках науково-технічного семінару Державного центру кіберзахисту та протидії кіберзагрозам Держспецзв’язку була проведена відкрита лекція, на яку запросили керівників і співробітників провідних організацій, комерційних підприємств та наукових установ.

Тематика лекції була присвячена основним сферам діяльності ДЦКЗ Держспецзв’язку, планам практичної діяльності у сфері кіберзахисту у 2017–2018 роках. Також увага запрошених була акцентована на нових організаційно-правових формах упровадження інфраструктурних проектів у сферах телекомунікацій, кібербезпеки та кіберзахисту. Зокрема були розглянуті перспективи впровадження державно-приватного партнерства за цими напрямами.

У заході взяли участь представники “АМ Integrator”, ПП “ПРОНЕТ”, “De Novo”, Концерну РРТ, “Ukrwinntech”, “CISCO”, Державного агентства з питань електронного урядування, ІСЗЗІ КПІ ім. Ігоря Сікорського, Одеської академії зв’язку ім. О.С. Попова, Державного університету телекомунікації, Інституту телекомунікації та глобального інформаційного простору НАН України.

З презентацією лекції можна ознайомитися за запитом на адресу: [email protected].

Прес-служба Держспецзв’язку