Засідання Ради ГО ЛРУ

Будни ЛРУ

10 березня 2018 року у приміщені Штаб-квартири ГО ЛРУ відбулося перше засідання новообраної Ради ГО ЛРУ. В засіданні прийняли участь  13 членів Ради з 16 зареєстрованих відокремлених підрозділів ЛРУ. Засідання Ради ГО ЛРУ проводилось очно-заочно з використанням технічних засобів зв’язку. Відкрив засідання Ради Президент ГО ЛРУ Кириленко А.П.,UT3UY та  побажав успіху в роботі Ради. На першому засіданні розглядалися наступні питання: вибори голови Ради, розгляд проекту бюджету на 2018 рік, перспективного плану розвитку ГО ЛРУ на 2018-2019р.р., обговорення та прийняття Положень «Про набуття, облік (реєстр) та припинення членства в ГО ЛРУ», «Про відокремлений підрозділ ГО ЛРУ», «Про QSL бюро ГО ЛРУ» та інші питання  діяльності Ліги. В обговорені питань порядку денного засідання приймали всі члени Ради  а також запрошені Перший Віце-Президент ГО ЛРУ  Гай С.Г.,UT5UIA  та Гай Н.В..

Під час обговорення члени Ради обмінялися думками стосовно наступних кроків щодо покращення діяльності ЛРУ. Було запропоновано посилити інформаційну складову діяльності Ліги за рахунок розроблення та створення нового сайту на сучасній інформаційно-технічній базі, приділити більшу увагу до спортивної діяльності та оформлення спортивних розрядів, заснувати  національний контест клуб,  налагодити співпрацю з Міністерством освіти щодо проведення спільних дитячих спортивних змагань з радіоспорту під керівництвом ЛРУ, розробити дипломну програму ЛРУ та розглянути  інші пропозиції  від членів організації.

 

По результатах засідання, Рада прийняла наступні рішення: головою Ради ГО ЛРУ обрано Залізняка О.А.,UX7UU, прийняті Положення «Про набуття, облік ( реєстр) та припинення членства в ГО ЛРУ», типове Положення «Про відокремлений підрозділ ГО ЛРУ» та схвалено в цілому, розроблене разом з Виконавчим комітетом,  Положення «Про QSL бюро ГО ЛРУ». Положення «Про QSL бюро ГО ЛРУ» буде доопрацьоване до наступного засідання Ради з внесенням запропонованих членами Ради змін та доповнень.

Протокол засідання Ради ГО ЛРУ  буде розміщено  в розділі «Документи Ради ГО ЛРУ».

Бажаючі можуть направляти свої пропозиції  щодо до покращення діяльності ЛРУ на електронну адресу : [email protected]

 

Голова  Ради ГО ЛРУ         Залізняк О.А., UX7UU