Ревкомиссия в лице Н.Гострого о протоколе конференции

Будни ЛРУ

Шановні колеги!

Відчуваю необхідність внести ясність в ситуацію навколо протоколу Конференції ЛРУ від 8-9 грудня 2012року.

Рішенням делегатів, для ведення Конференції була обрана робоча президія:
Гострий М.В. - голова, Грищенко В.В. - секретар.

Для зручності та повноти відображення розгляду питань порядку денного Конференції секретарем проводився аудіо запис на цифровій магнітофон, який належав Грищенко В.В.

В залі засідань деякими делегатами також проводилась паралельна аудіо-відео фіксація засідання, тому багато хто з вас міг бачити та чути фрагменти дебатів та виступів делегатів.

Подальші події, після закінчення Конференції , викликали у мене, як головуючого на Конференції не тільки здивування, але й справедливе обурення. Через непристойно довге зволікання, (1,5 місяця !!!) на сайті нарешті з’являється такий довгоочікуваний протокол Конференції. (UZ1RR: Див. цей протокол ТУТ)

Проте поява цього важливого, ОСНОВНОГО документа Конференції, викликала лише збурення та небажаний (в радіотехніці – паразитний) резонанс в середовищі радіоаматорів України.

Чому так трапилось ? Причин, на мій погляд, декілька.

Перша з них – протокол готувався “похапцем” і не зважаючи на півтора місячне запізнення, містив в собі такі недолугі помилки (називалися позивні радіоаматорів, які взагалі не були присутні на конференції), що нічого, окрім здивування не визвав.

По-друге: протокол був не повним по ЗМІСТУ, виступи та пропозиції багатьох делегатів не оприлюднені навіть одним реченням.

І третє – головне! Не зважаючи на мою присутність в межах Києва, наявність доступних, цілодобових каналів зв’язку, секретар Конференції не знайшов можливостей для ознайомлення та підпису мною, як головуючим, паперового протоколу Конференції ЛРУ.

Про розміщення як першого ( з помилками), так і другого варіанту протоколу на сайті ЛРУ мене також не повідомили.

Навіть після розміщення та очікуваної критики з боку багатьох наших колег,
Володимиром Грищенко нічого не було зроблено, щоб змінити ситуацію з протоколом на краще та вибачитися за допущену помилку.

Тому, порадившись з членами ревізійної комісії (РК) ЛРУ я прийняв рішення заявити секретарю ЛРУ, а нині – Президенту ЛРУ Грищенко В.В., про негайну необхідність привести протокол Конференції у ПОВНУ відповідність з перебігом роботи Конференції та відтворити ПОВНОТУ виступів ВСІХ, без винятку, делегатів.

Ніяких других намірів, включаючи якісь придумані “горячими” головами, зміни та доповнення в рішення Конференції, я не мав на увазі і категорично про це заперечую.

Тому, хочу порекомендувати деяким писакам, згадати відоме китайське прислів’я: “не шукайте сіру кішка в темній кімнаті, тим більше, якщо її там не має”.

Подальші події вам відомі. Відбулося відкликання протоколу на доопрацювання з метою забезпечити максимальну автентичність цього надзвичайно важливого документу в діяльності ЛРУ.

На жаль, великий об’єм (біля 120мВ) аудіо файлів запису засідань Конференції, нещодавно надісланих В.Грищенко на мою адресу, не дозволяє в короткий час провести якісний аналіз засідань з переносом їхнього змісту на паперовий носій.

З повагою,
М.В.Гострий UT5UT
09 лютого 2013 р. 15:23

http://uarl.com.ua/