Тайное рано или поздно становится явным

Клубная жизнь

alt

В Носівці на Чернігівщині відбувся передноворічний міні-HAMFEST.  З-поміж багатьох питань внутрішнього життя радіоаматорів міста, було й таке:

… «Не оминули увагою і роботу обласного відділення ЛРУ та явну очевидність пожвавлення, після того, як воно було очолено Олександром Козаченком (UT8RN). Адже було з чим порівнювати: роботу ОВ «до Козаченка» і «з Козаченком». Тому різким дисонансом стала звістка про рішення чернігівських аматорів про якусь надуману «не легітимність» голови ОВ. Адже всі носівські аматори були на конференції обласного відділення у Соколиному Хуторі і були живими свідками і учасниками таємного голосування у результаті якого UT8RN був обраний 49 з 51 повноважних голосів.

Дзвінок до одного з учасників чернігівського зібрання нічого не прояснив, крім, хіба що, того, що на тому чернігівському зібранні з орієнтовно 15 присутніх (ніхто не називає точну цифру, всі кажуть, що «біля 15»)  були всього два діючі члени ОВ ЛРУ і що всі голосували не стільки за створення нової радіоаматорської організації, як за приміщення для колективної радіостанції. Присутнім, мовляв, було так пояснено, що на приміщення можна претендувати тільки якщо створити громадську організацію. Тому й голосували.

Проте чому ця щойно створена і ще не зареєстрована організація з 14 виключно чернігівських аматорів і одного вінницького, яка ніде себе нічим не проявила, втручається в роботу ОВ ЛРУ зі своїми «оцінками» і «недовірами» і на підставі цього звертається до київської «ініціативної групи» від імені Чернігівської області, з’ясувати не вдалося. Та й навряд чи вдасться, тому що логічного пояснення протиставлення радіоаматорів м. Чернігова усьому обласному аматорському загалові, яке почалося ще з минулого літа, не існує. Жаль. Адже можна було би жити дружно, єдиним злагодженим обласним колективом, доповнюючи і примножуючи добрі діла один одного. Хіба так важливо при нинішніх комунікаціях де територіально знаходиться голова ОВ, чи де сортуються QSL-картки? Аби робота велася гідно. Адже раніше у нас був чернігівський голова ОВ і ми бачили його роботу. Є що порівнювати. Чи які претензії є до роботи обласного QSL-бюро? Крім подяки за багаторічне безоплатне виконання обов’язків UR8RF, що йому ще можна висловити?»…

Повний текст репортажу з HAMFESTу з фотосвітлинами: http://nosivka-syut.at.ua/news/hamfest_v_nosovke/2014-12-31-236

Василий Кияница UR5RU