УДЦР представив інтерфейс електронного кабінету користувача послугчленам Української асоціації операторів зв'язку “Телас”

Юридические аспекты

 

Днями відбулися загальні збори членів Асоціації операторів зв’язку «Телас».

Під час засідання директор з ІТ напрямку УДЦР Вікторія Трощенко презентувала учасникам розроблений Українським державним центром радіочастот Портал послуг для бізнесу “MyUCRF”.

Метою його створення є зміна принципів побудови відносин УДЦР – оператор шляхом зменшення використання часу на подачу заявок та спрощення самої процедури отримання послуг, що надає підприємство.

Зокрема, продемонстровано інтерфейс електронного кабінету користувача та спектр інструментів Порталу послуг, а також представлено етапи його впровадження від електронної послуги до електронної сплати.

Крім того, обговорено можливість замовлення на Порталі висновків з електромагнітної сумісності, дозволів на експлуатацію РЕЗ та ВП, що є актуальними для операторів, яківходять в асоціацію.

Під час засідання голова Української асоціації операторів зв’язку асоціації «Телас» Леонід Ошеров нагородив директора з ІТ напрямку УДЦР Вікторію Трощенко почесною грамотою «За внесок у розвиток сфери телекомунікацій, інформатизації та високий професіоналізм».

Нагадаємо, що з 19 грудня 2016 року оператором мобільного зв’язку надано доступ для тестування Порталу послуг “MyUCRF”, з метою усунення виявлених недоліків та врахування пропозицій щодо його функціональності.

Прес-служба Українського державного центру радіочастот