CQUTContest должен жить и дальше!

Работа с молодежью

Шановні колеги радіоаматори і керівники радіогуртків. Як вам напевно відомо, з 1993 року мною разом з невеликим гуртом вінницьких активістів товариства Радіо-ТЛУМ проводяться міжнародні молодіжні змагання під назвою CQUTContest.

За останні 27 років багато чого змінилося в нашій країні і в радіоаматорстві зокрема. Дехто з членів товариства почив в бозі, багато зістарилися і хворіють, хтось забув про своє членствоабо нехтує ним. В підсумку, все лягло на мої вже не молоді плечі.

Враховуючи вищенаведені обставини, а також інші суб’єктивні фактори, змушений у своєму відкритому листі звернутися до всіх небайдужих і патріотичних колег з пропозицією взяти на себе організацію і проведення цих змагань.

Змагання CQUTContestпроводяться щорічно третьої суботи повного уїк-енду січня. Додатком до цих зимових змагань є літні міжнародні молодіжні змагання CQUTSprintякі проводяться в першу суботу повного уїк-енду червня.

Всі нюанси і подробиці транзакції можна обговорити листуванням електронною поштою на ut5nc(at)ukr.net. Зазначу дві важливі умови: змагання повинні проводитися регулярно згідно графіку, звіти повинні перевірятися а переможці нагороджуватися.

Своєї патріотичної позиції я не змінюю, тому волію, щоби ці змагання і надалі проводилися від імені України. Було би дуже добре, якби хтось з вінничан, а першим юним учасником цих змагань був Валентин UT7NY, відгукнувся на моє звернення.

Якщо протягом місяця реальних пропозицій не надійде і ніхто з українських радіоаматорів не зголоситься продовжити проводити ці змагання, змушений буду виходити на Російський та Білоруський, можливо Польський радіоаматорський простір з даною пропозицією.

Чекатиму на ваші відгуки і листи, сподіваюся, що «ще не вмерли в Україні ні крапка ні риска». Змагання хоча й телефонні, але все ж потребують уваги, відданості і кваліфікації.

Всім 73!

З повагою, Юрко UT5NC

ex – UB5NCV, RB5NC