Всеукраїнські онлайн-змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання

Работа с молодежью

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2019    № 1489 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2020 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) та Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти на 2020 рік» з 15 по 17 грудня 2020 року відбудуться Всеукраїнські онлайн-змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання.

До участі у змаганнях запрошуються команди закладів позашкільної освіти та інших закладів, установ, організацій, що отримали виклик від Українського державного центру позашкільної освіти.Склад команди: 2 учасника та керівник.

Додаткова інформація за тел. у м. Київ:

Контактна особа –Григорій Калита

Директор    Геннадій ШКУРА

Правила проведення Всеукраїнських онлайн-змагань учнівської молоді з радіоелектронного конструювання

Всеукраїнські онлайн-змагання учнівської молоді з радіоелектронногоконструювання (далі – Змагання) проводяться серед двох вікових груп:

молодшої – до 15 років;

старшої – до 18 років.              

Вік учасників Змагань визначається на останній день проведення заходу.

Змагання проводяться в II етапи:

а) теоретичний залік;

б) монтаж радіоелектронного пристрою.

                     

Програма проведення Змагань:

15 грудня 2020 року о 10.00 год. відбудеться онлайн-конференція з керівниками командза допомогою платформи ZOOM (за посиланням яке організатори надсилають заздалегідь, згідно поданих заявок).

16 грудня 2020 року о 10.00 год. відбудеться теоретичний залікта практична частина для молодшої вікової групи учасників(ZOOM).

17 грудня 2020 року о 10.00 год. відбудеться теоретичний залік та практична частина для старшої вікової групи учасників(ZOOM).