Щодо листа голови Ревізійної комісії ЛРУ з приводу незаконного втручання в діяльність Ревізійної комісії ЛРУ

Будни ЛРУ
Голові Ревізійної комісії ЛРУ
 Гострому М.В.
                                                                                                _____________________________
03057, м. Київ, пр. Перемоги, 52/2,
офіс 29.
Щодо листа голови  Ревізійної комісії ЛРУ
з приводу незаконного втручання в
діяльність Ревізійної комісії ЛРУ.

Шановний Миколо Васильовичу !

У відповідь на лист за № 8/HQ  від  01.05. 2013 р. з приводу незаконного втручання в діяльність Ревізійної комісії ЛРУ повідомляю наступне:

1. Згідно чинного Статуту ЛРУ Ревізійна комісія ЛРУ є колегіальним органом, її повноваження регламентуються розділом 7 Статуту ЛРУ. Статут ЛРУ не надає окремих повноважень жодному члену або голові Ревізійної комісії.

У листі голови  Ревізійної комісії ЛРУ за № 8/HQ  від  01.05. 2013 р. відсутні відомості про проведення засідання Ревізійної комісії з метою обговорення листа Президента ЛРУ від № 44 від 29.04.2013 р., кількості присутніх членів РК та голосування за прийняте рішення. Тому, очевидно, лист Президента ЛРУ від № 44 від 29.04.2013 р. не розглядався Ревізійною комісією.

У зв’язку з цим лист за № 8/HQ  від  01.05. 2013 р.  висловлює особисту приватну точку зору голови  Ревізійної комісії ЛРУ і не є рішенням Ревізійної комісії ЛРУ.

Прошу припинити спроби узурпації повноважень і діяти в межах, наданих Статутом ЛРУ.          

2.  Чинний Статут ЛРУ п. 7.2. надає Ревізійній комісії такі повноваження:

--------------------------

Ревізійна комісія:

    - щорічно проводить перевірки діяльності Виконкому  i  Ради ЛРУ та річну інвентаризацію майна ЛРУ;

--------------------------

З моменту проведення звітно-виборної конференції ЛРУ ще не сплинув річний термін. Статут ЛРУ  не наділяє Ревізійну комісію правом проведення позачергових перевірок та інвентаризацій. У зв’язку з цим повторно повідомляю, що дії Ревізійної комісії та її голови щодо Протоколу № 5 від 10.04.2013 р. є  неправомірними

3. З метою складання реальної картини поточного стану справ ЛРУ призначено проведення перевірки господарської та фінансової діяльності Ліги за час існування. До складу комісії залучаються члени ЛРУ,Ревізійної комісії ЛРУ та запрошені експерти. Прошу в строк до 10.06.2013 р.надати свої пропозиції щодо членів Ревізійної комісії у кількості 3 чол.  для включення в їх до складу комісії і участі в перевірці.

 

З повагою

Президент Ліги                                                                    В.В. Грищенко

 

Официальный рефлектор ЛРУ UARLForum

By US6IGL