Приказ о проведении инвентаризации в ЛРУ

Будни ЛРУ

Уважаемые коллеги!

В приложении к этому сообщению Приказ о проведении інвентаризації активів і зобовязань ЛРУ.

Проведение подобной проверки позволит выявить проблемные "узкие" места в нашей организации с тем, чтобы совместно наметить пути их улучшения.

Результаты работы комиссии будут опубликованы для общего обсуждения.

Спасибо за внимание.

--
73! Vlad UT0FT - UW2F

Н А К А З

м. Київ

11 червня 2013 р. № ________

Про заходи щодо управління та
діяльності Ліги радіоаматорів
України

У зв’язку з рішенням Конференції Ліги радіоаматорів України 8 - 9 грудня 2012 р. щодо обрання Президента ЛРУ, Ради ЛРУ, внесенням реєстраційних змін, переоформленням банківських документів, закінченням проведення організаційних заходів з метою складання реальної картини поточного стану справ ЛРУ НАКАЗУЮ:

1. Провести інвентаризацію активів і зобов’язань Ліги радіоаматорів України з моменту створення ЛРУ, під час якої перевірити і документально підтвердити їх фактичну наявність, стан і оцінку.

2. Призначити відповідальним за проведення інвентаризації Першого віце-президента ЛРУ В.Л. Погоржельского.

3. Першому віце-президенту до 14.06.2013 р. сформувати комісію з проведення інвентаризації. До складу комісії залучити членів ЛРУ, ревізійної комісії ЛРУ та запрошених експертів. Склад комісії подати на затвердження.

Результати інвентаризації оформити відповідно вимог Інструкції по інвентаризації основних засобів і матеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів і документів та рахунків, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 11.08.1994 № 69, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 26.08.1994 за № 202/412 та доповісти до 30.06.2013 р.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Президент                           В.В. Грищенко
 

Официальный рефлектор ЛРУ

By US6IGL