Ревкомиссия ждет вестей из Одессы

Будни ЛРУ

ПРОТОКОЛ  №8

засідання Ревізійної комісії Ліги радіоаматорів України

10 вересня 2013 року

Засідання Ревізійної комісії у формі Skype-конференції, телефонного зв’язку.

ПРИСУТНІ:

Голова Ревізійної комісії - Гострий Микола Васильович         UT5UT

Члени Ревізійної комісії  - Вотінов Володимир Григорович    UR6CW

                                           - Журавльов Євгеній Анатолійович  UR5ICK

                                           - Семенюк Олександр Феліксович    UT7XM

                                           - Ступін Анатолій Анатолійович       UR5UI

 

Засідання проводив Голова Ревізійної комісії Гострий М.В.

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

1.      Про підготовку та надання інформації про діяльність Ревізійної комісії ЛРУ на засідання Ради ЛРУ 14-15 вересня 2013 року в с.м.т. Затока Одеської області.

 

1.СЛУХАЛИ:

         Гострий М.В. проінформував членів комісії про те, що станом на 10вересня ц.р. не всі обласні відділення ЛРУ надіслали відповідь на запит Ревізійної комісії про стан сплати членських внесків. Також  повідомив, що не зможе особисто прийняти участь в засіданні Ради ЛРУ, яке має відбутись 14-15 вересня 2013 року в Одеській області. Запропонував членам Ревізійної комісії визначитись з можливістю особистої участі кожного в засіданні Ради ЛРУ та ознайомив присутніх з текстом  інформаційного повідомлення для членів Ради ЛРУ про діяльність Ревізійної комісії за період, що минув з часу проведення останньої звітно-виборчої Конференції ЛРУ.

 

ВИСТУПИЛИ:

          Семенюк О.Ф. повідомив, що особисто не зможе прийняти участь в роботі Ради ЛРУ. Запропонував додати до тексту повідомлення про діяльність Ревізійної комісії інформацію про оцінку Ревізійною комісією, розроблених робочою групою відповідно до рішення Виконкому ЛРУ, проекту Тимчасового Положення про порядок сплати, обліку і використання членських внесків в ЛРУ, проекту Тимчасового Положення про порядок здійснення обміну радіоаматорськими QSL-картками та дипломами в ЛРУ, а також альтернативного проекту Положення про QSL-бюро ЛРУ, розробленого невідомими авторами. Повідомив, що підтримує проекти документів, які розроблені робочою групою і не підтримує альтернативний проект Положення про QSL-бюро, оскільки цей проект суперечить законодавству України.

 

           Журавльов А.А. повідомив, що особисто не зможе прийняти участь в роботі Ради ЛРУ, запропонував доповнити текст повідомлення про діяльність Ревізійної комісії інформацією про неможливість підготовки Президенту ЛРУ та Раді ЛРУ достовірної та об’єктивної інформації про стан надходження членських внесків в ЛРУ за 2013 рік внаслідок ненадання відповіді на запит Ревізійної комісії Чернігівським ОВ, Одеським ОВ., Миколаївським ОВ., Дніпропетровським ОВ,

АР Крим та м. Севастополь про сплату членських внесків. Повідомив, що також підтримує проекти документів, які розроблені робочою групою і не підтримує альтернативний проект Положення про QSL-бюро, оскільки він суперечить законодавству України.

 

           Ступін А.А.  повідомив, що особисто не зможе прийняти участь в роботі Ради ЛРУ, підтримав пропозиції Семенюка О.Ф. та Журавльова Є.А.

 

           Вотінов В.Г. повідомив, що особисто не зможе прийняти участь в роботі Ради ЛРУ, запропонував надрукувати інформаційне повідомлення про діяльність Ревізійної комісії та передати до початку засідання Ради кожному її члену для ознайомлення. Запропонував доручити зачитати текст повідомлення Ревізійної комісії на засіданні Ради ЛРУ одному з її членів, надавши  йому відповідне письмове доручення. Підтримав пропозиції інших членів Ревізійної комісії.

 

УХВАЛИЛИ:

1.      Підготувати з врахуванням усіх пропозицій членів Ревізійної комісії інформаційне повідомлення про діяльність Ревізійної комісії ЛРУ та надати його членам Ради ЛРУ для ознайомлення до початку засідання Ради 14.09.2013. Відповідальний Гострий М.В.

 

2.      Доручити члену Ради ЛРУ, голові Львівського обласного відділення ЛРУ "Львівський клуб короткохвильовиків” Доскочу І.М. UR5WD(за його згодою) передати текст інформаційного повідомлення про діяльність Ревізійної комісії ЛРУ усім членам Ради ЛРУ до початку засідання та зачитати його на засіданні Ради ЛРУ.

 

3.      Копію цього протоколу та текст інформаційного повідомлення на паперових носіях за підписом Голови Ревізійної комісії надіслати Президенту ЛРУ Грищенку В.В. та оприлюднити на офіційному сайті ЛРУ http://uarl.org.ua  Відповідальний Гострий М.В.

 

ГОЛОСУВАЛИ:    "ЗА” – 5,   "ПРОТИ” – 0,    "УТРИМАЛИСЬ” – 0 

Голова Ревізійної комісії

Ліги радіоаматорів України                                                        М. В. Гострий

http://uarl.org.ua/news/protokol_zasidannja_revizijnoji_komisiji_lru_8/2013-09-14-163