УДЦР — в лідерах Міжнародного економічного рейтингу „Ліга кращих”

Новости

П’ятий рік поспіль Український державний центр радіочастот визначається „Підприємством року”, повідомляє офіційний сайт центру. Цього разу така інформація отримана від оргкомітету Міжнародного економічного рейтингу „Ліга кращих”.

Критерії, за якими визначався рейтинг, та оцінки експертів з різних напрямів економічної діяльності, що брали участь в ранжируванні підприємств, є об’єктивними і дозволяють надавати чітку оцінку діяльності підприємства за 2013 рік.

Перемога, є переконливою і чесною, а лідерство заслуженим, йдеться в повідомленні президента Міжнародного економічного рейтингу „Ліга кращих”.

Враховуючи досягнення, Український державний центр радіочастот отримує статус-нагороду „Підприємство року 2013”, а начальник УДЦР Павло Слободянюк відзначений сертифікатом „Керівник року 2013”.

Перемога у престижному рейтингу є для кожного працівника доброю мотивацією для підвищення продуктивності праці, подальшого розвитку підприємства та формування корпоративної гордості і культури, підвищення престижу професії зв’язківця.