Радіоаматори Житомирщини живуть нормальним радіоаматорським життям у складі ЛРУ, планують відкриття колективних радіостанцій у навчальних закладах

Клубная жизнь

11 жовтня відбулася Житомирська обласна конференція. Про це повідомляє офиційний сайт Ліги радіоаматорів України. Вів засідання заступник голови обласного відділення Олексій Лисак UT7XC (голова ОВ Гусаревич Ю. знаходиться в лікарні).

Були присутні біля 40 радіоаматорів з області та міста Житомира, які активно приймали участь в роботі конференції. В «Порядку денному» основні питання життя і розвитку радіоаматорства в області, звіт про використання коштів, прийняття бюджету на наступний рік. Голова зборів довів до відома аматорів про вирішення питання для приміщення QSL бюро області, яким багато років керує Юрій Євсюков UT1XX , а також про плани відкриття декількох колективних радіостанцій в навчальних закладах Житомира. За активну діяльність організації і участі в змаганнях нагороджено грамотою Андрія Притулу UT3XA.

На засіданні виступив представник обласного УДЦР – Юрій Безносенко (ex UR5XBT). Було відмічено про некоректну поведінку деяких аматорів України в ефірі і прохання сприяти недопущенню подібних випадків в області.

Розпочато компанію по збору членських внесків на 2015-й рік.

Бех В.М. , як представник ЛРУ, розповіла про справи і міроприємства в ЛРУ. Передала вітання конференції від президента ЛРУ В.Грищенко.

Взагалі приємно відмітити, що область живе нормальним радіоаматорським життям у складі ЛРУ, працює в ефірі, приймає участь в змаганнях, одержує багато QSL карток.