Привітаємо переможців!

Работа с молодежью

alt

Підсилювач звукових сигналів для зони АТО

На сайті Українського Державного центу позашкільної освіти оприлюднено підсумкові накази за всеукраїнські виставки-конкурси 2015 року. Привітаємо юних носівчан, які стали переможцями. А це: гімназисти Віктор Миць, Роман Єрмоленко, що стали переможцями у Всеукраїнській виставці-конкурсі науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!». Їх робота під керівництвом учителя Сергія Костянтиновича Юрченка «Підсилювач звукових сигналів для зони АТО» відзначена дипломом першого ступеня. Молодці!

Також у Всеукраїнській виставці-конкурсі робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання дипломом третього ступеня відзначено Макара Безпалого, вихованця Носівської СЮТ за роботу «Бойова машина піхоти». Керівник гуртка Довбиш Надія Олександрівна.

На жаль, які часи, такі й теми робіт. З іншого боку, це відповідь юних техніків Носівщини на агресію на сході нашої країни. Це практичний приклад військово-патріотичної підготовки у технічних гуртках.

http://nosivka-syut.at.ua/news/vseukrajinski_zakhodi_2015/2015-08-17-257