Украина в SP DX Contest

События в радиоспорте и DX

alt

Перші три місця по Україні на 40 метрах CW розподілилися так: UT5NC – 176 QSO, UT2UB – 141 QSO, UX3HA – 123 QSO. В попередні роки в мене також було перше місце на 80 метрах CW і на 160 метрах теж CW http://www.spdxcontest.pzk.org.pl/en/index.php

Представляти свою країну в міжнародних змаганнях треба і необхідно, особливо тих країн, які всіляко нас підтримують, незалежно від віку оператора, показуючи добрий приклад молодим.

Також додам, що за розробленим мною Положенням кілька років тому проводилися Вінницькі обласні змагання на SSB. Потім вони не сподобалися Андрію UT5NM, а за ним потягнулися інші, які сьогодні при владі в обласному відділенні ЛРУ. Тому вже кілька років ці змагання мною, в особі голови товариства з юридичним статусом Радіо-ТЛУМ, не проводяться.

Є люди, які працюють над собою, щоб стати кращими і трохи вищими за інших – це нормально. Але є люди, які втоптують в багно інших, щоб стати вищими за них і самому возвиситися. Не беріть будь ласка з таких приклад і самі в жодному разі не ставайте такими. Не сподобляйтеся таким “професіоналам”, а залишайтеся простими аматорами – чесними, порядними, патріотичними, справжніми асами і захисниками аматорського ефіру.

Мої всім 73!

Юрко UT5NC