У чотирьох містах Луганської області буде посилено потужності передавачів

Юридические аспекты

Фахівці УДЦР вже розпочали відповідний прорахунок електромагнітної сумісності передавачів

На звернення вітчизняних телерадіокомпаній Національна рада з питань телебачення і радіомовлення замовила в Українському державному центрі радіочастот розробку висновків щодо можливості збільшення потужності телевізійних передавачів, які використовує Луганська філія НТКУ у чотирьох містах Луганської області. Зокрема, передбачено збільшити потужність передавачів із 0,1 до 0,5 кВт, які здійснюють мовлення  у Біловодську, Зоринівці, Сватовому і Троїцькому.

За відповідним замовленням фахівці УДЦР вже розпочали відповідний прорахунок електромагнітної сумісності радіопередавачів, результати яких будуть відправлені до одного зі структурних підрозділів Генерального штабу ЗС України на погодження.

Крім того, УДЦР замовлено прорахунок чотирьох нових частотних присвоєнь для філій Національної телевізійної компанії України «Центральна дирекція «Українське радіо» і ТРК «Громадське радіо» в с. Чонгар Херсонської області.

Нагадаємо, що на замовлення Нацради фахівці УДЦР провели відповідні прорахунки ЕМС для передавачів, що дозволяє покрити мовленням  радіостанції «Пульс FM» значної території  Луганської та Донецької областей.

Прес-служба Українського державного центру радіочастот
Тел. :( 044) 422-81-5
3,  http://www.ucrf.gov.ua/