І все було добре, поки...

Работа с молодежью

alt

Протягом багатьох років, ще з радянських часів, мені постійно доводилося користуватися послугами місцевого поштового відділення, яке за незалежності отримало назву Укрпошта. Передплачував багато журналів і газет, листувався з багатьма близькими і далекими друзями, навіть QSL-ки і дипломи отримував direct в обхід ЦРК, за що впав в немилість доблесних всезнаючих спецслужб.

В нашому під’їзді висіли великі блоки з вбудованими поштовими скриньками для кожної квартири, які закривалися на простенькі замочки. І все було добре, поки ЖЕК не найняв сторонніх осіб для фарбування панелей і побілки стін, ремонту сходових клітин. Всі скриньки були зняті, недбало кинуті на кучу, любителі металу (не музики) повідривали дверцята, покрали замочки.

Саме тоді гостро повстало питання оренди на пошті особистої поштової скриньки для отримання різноманітної кореспонденції, особливо звітів учасників CQ UT Contest, оскільки інтернет-листування тоді лише набирало популярності і технічних можливостей. Щорічний платіж складав відносно невелику суму, яку не важко було виділити з власного родинного бюджету, не приховуючи навіть від «половинки».

І ось, з піднесеним настроєм і купюрою зарплатних грошей в кишені заходжу сьогодні на поштове відділення, щоб продовжити оренду своєї скриньки № 5000 на поточний рік, оскільки в Положенні про змагання все ще зазначена поштова адреса для відправки паперових звітів. Названою мені сумою був просто приголомшений, оскільки в минулому році платив за рік 72 гривні, теж немало, але щоб стільки! Та вибору наразі не було.

Пишу не для того, щоб очорнити нашу пошту, яка вочевидь також наймає несумлінних посередників, що видно з брендового напису на чеку. Хочу лише повідомити всім радіоаматорам, що цей рік стане напевно останнім, коли звіти за участь в CQ UT Contest будуть прийматися листами. Тож підмикайтеся до світової мережі, завантажуйте свої файли і натискайте Enter. А всім бажаючим зробити благочинні внески прохання контактувати особисто зі мною.

Всім 73! de UT5NC