Фахівці УДЦР і представники компаній-розробників засобів РЧМ провели спільне практичне заняття

Юридические аспекты

alt

21 січня в Українському державному центрі радіочастот відбулися заняття з підготовки фахівців філій до проведення робіт з технічного радіоконтролю з використанням аналізаторів спектру та обладнання типу МТ-6. Особливість цих занять полягала в тому, що вони носили навчальний характер і поєднували в собі елементи теорії і практичного відпрацювання навичок роботи.

В ході занять представники компаній-розробників технічних засобів моніторингу  розповіли фахівцям про особливості застосування аналізатора спектра Keysight N9935A, комплекту обладнання технічного радіоконтролю РЕЗ широкосмугового доступу типу МТ-6, на практиці показали процес проведення вимірювань. 

Під час навчань кожний фахівець філій мав можливість особисто взяти участь у розгортанні відповідних технічних засобів, перевірити їх функціональність, отримати вичерпні консультації від досвідчених інженерів підприємства, а також від представників компаній - розробників засобів РЧМ.

Директор департаменту РЧМ та забезпечення АСРМ УДЦР Вячеслав Гоненко, який здійснював контроль за ходом навчань, висловив сподівання, що отримані знання, а також наявність новітнього обладнання, дозволять фахівцям більш якісно виконувати роботи за призначенням, принести максимум користі користувачам.

Він також зазначив, що турбота про вдосконалення фахового персоналу з радіочастотного контролю завжди була є і буде в центрі уваги керівництва підприємства. Адже ця професія завжди вимагає високого рівня освіти, а відтак - використання сучасних форм і методів навчання.

Прес-служба Українського державного центру радіочастот