Директор СЮТ завоював Кубок області!

Работа с молодежью

Кубок “OPEN CR-CUP-CW 2015” в UR5RU

alt

Це сталося у відкритих обласних змаганнях з радіозв’язку на КХ у яких взяли участь 54 спортсмени. У цих змаганнях не передбачена участь колективних радіостанцій і юнацьких заліків. А тому від імені колективу нашої радіостанції UR4RWW у першості прийняв участь наш тренер і начальник радіостанції (він же й директор СЮТ), майстер спорту Василь Васильович Кияниця.

Після перевірки звітів з’ясувалося, що саме він, набравши  найбільшу кількість очок, став переможцем відкритої обласної першості. За цю перемогу В.В. Кияниця нагороджений відповідною медаллю і до нього перейшов перехідний Кубок «Кращому телеграфісту Чернігівщини».

Цікаво, що до Василя Васильовича цим Кубком володіли: О. Свистельник (UR8RF, м. Остер, 2011 і 2012 рр.), О. Калита (UT0RM, м. Чернігів, 2013 р.), С. Микула (UZ1RM, м. Носівка, 2014 р.).

Ще не менш цікаво, що  у березні цього року, Василь Васильович став Чемпіоном області з радіозв’язку на КХ телефоном (чемпіонат області ім. Ф.І. Габдрахманова). А за світовим рейтингом WRTC (група командних змагань, Німеччина) В.В. Кияниця (кличний знак UR5RU) теж визначений як кращий в області у складі команд.

Цими перемогами наш директор і начальник радіостанції довів, що він не тільки добрий організатор і тренер, а й чудовий діючий радіоспортсмен, телеграфіст-оператор, якому роки – не завада! Молодець. Колектив радіостанції і колеги по роботі зичать В.В. Кияниці нових перемог!

http://nosivka-syut.at.ua/