В Носівці – подія

Работа с молодежью

Ю.М. Малиновський вручає нагороди

На передодні останнього дзвоника до Носівської СЮТ завітав багаторазовий чемпіон України, Радянського Союзу і чемпіон світу 1995 року, легендарний український радіоспортсмен Юрій Михайлович Малиновський. На цей час Юрій Михайлович працює завідуючим відділом електроніки і радіоспорту в Українському Державному Центрі позашкільної освіти.

До Носівки він був відряджений за дорученням директора УДЦПО Г.А. Шкури з метою особистої зустрічі, привітаня і нагородження юних операторів колективної радіостанції Носівської СЮТ, які впродовж 2015-2016 навчального року перемогли у чотирьох найпрестижніших Всеукраїнських змаганнях, що проводилися під егідою УДЦПО.

Для нашої СЮТ, для районного відділу освіти, для Носівки – це подія! Наші юні дівчатка-оператори, однокласниці з Носівської районної гімназії Аліна Буцан і Карина Косиченко дійсно виявилися на висоті!

Молодці дівчатка!

Для вручення нагород Аліна і Карина були запрошені до районного відділу освіти. Юрій Михайлович Малиновський та начальник райво Наталія Петрівна Баришовець тепло привітали юних чемпіонок і їх тренера В.В. Кияницю з визначним досягненням і вручили їм та їх тренеру дипломи і грамоти УДЦПО.

А наступного дня, на гімназійному святі останнього дзвоника, на Аліну та Карину чекала ще одна приємна подія. До отриманих ними нагород додалися ще й дипломи з медалями за їх третє місце у Міжнародних змаганнях «Молодіжний спринт 2016».

Аліна Буцан у класі

 

Карина Косиченко у класі

http://nosivka-syut.at.ua/news/nosivski_zustrichi/2016-05-31-291