Вадим Гулько: «З урахуванням звернень суб’єктів господарювання УДЦР застосував понижуючі коефіцієнти до низки статей Тарифів на 2017 рік»

Юридические аспекты

Про це прес-службі держпідприємства повідомив виконавчий директор УДЦР Вадим Гулько, коментуючи запровадження Тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства «Український державний центр радіочастот», пов’язані з користуванням радіочастотним ресурсом України та вимірюванням параметрів телекомунікаційних мереж.

На його думку застосування понижуючих коефіцієнтів піде на користь як суб’єктам господарювання, так і державі за рахунок більш активного розвитку телекомунікаційної галузі.

 

«Понижуючі коефіцієнти до тарифів на 2017 рік свідчать про те, що наша співпраця з учасниками ринку телекомунікацій в рамках профільних асоціацій, членом яких є УДЦР дозволяє шукати і знаходити такі рішення, які сприятимуть і розвитку компаній, і галузі в цілому, а також позитивно впливатимуть на рівень доходів нашого підприємства», - наголосив Вадим Гулько.

 

Слід зазначити, що відповідні рішення щодо застосування понижуючих коефіцієнтів до Тарифів УДЦР були прийняті на прохання суб’єктів господарювання і в 2016 році. Позитив від цього отримали як користувачі послуг, так і суб’єкт господарювання, що їх надавав.

 

Вадим Гулько також відзначив, що за результатами фінансово-господарської діяльності у 2016 році, план надходження доходів від реалізації продукції (робіт, послуг) УДЦР виконав на 106,3%, а приріст надходження доходів до відповідного періоду минулого року становить 6,5%. Основним чинником приросту доходів підприємства є збільшення обсягу робіт за впровадження в Україні цифрового стільникового радіозв’язку стандарту ІМТ-2000 (3G).

 

Нагадаємо, що застосування коефіцієнтів до Тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства «Український державний центр радіочастот», пов’язані з користуванням радіочастотним ресурсом України та вимірюванням параметрів телекомунікаційних мереж затверджено Рішенням НКРЗІ № 678 від 20.12.2016 року.

 

З новими Тарифами можна ознайомитися на офіційному сайті УДЦР в розділі «КАТАЛОГ ПОСЛУГ/ТАРИФИ або за цим гіперпосиланням: http://www.ucrf.gov.ua/taryfy/

 

Прес-служба Українського державного центру радіочастот