Достойна зміна. Або, знай наших!

Работа с молодежью

Радіо аматори Чернігівщини не перестають радувати своїми здобутками , на цей раз вихованка колективної радіо станції  UR4RXJ  Аня Кошова ( керівник – UW5RG–КМС - Борисенко Ігор Володимирович ) у CQ WW WPX SSBт есті 2016р, працюючи на 20 метрах індивідуальним  кличним знаком –UR3RAA, виборола всі можливі перші місця – перше в Україні, перше у Європі,  перше  у Світі, у підгрупі  «початківець».

Ось як говорить про Аню, керівник  колективної радіо станції  UR4RXJІгор Володимирович. -

Чотири роки тому до нас на колективку прийшло маленьке дівча, яке виявило бажання займатись радіосправою. Тоді я й гадки не мав що переді мною майбутній призер багатьох дитячих та дорослих змагань, майбутній кандидат у майстри спорту України.Це наша Аня Кошова UR3RAA - краща спортсменка Козелецького району 2015 року в номінаціїї Неолімпійські види спорту.

Кожної суботи ми можемо чути її дзвінкий голос на нашому круглому столі, де вона вітає всіх іменинників нашої області.

 Чотири роки наполегливої праці та тренувань зробили свою справу. І сьогодні ми хочемо привітати нашого найкращого оператора з дуже (на мій погляд ) добрим результатом її роботи в CQWWWPXSSBтесті 2016 року, де Аня зайняла перші місця в Україні, Європі та в Світі в підгрупі «Початківець». Але й в основній підгрупі в неї теж дуже добрий результат: із 170 станцій, вона дванадцята в Світі, восьма в Європі і третя в Україні.

Тому я від імені колективу нашої радіостанції та радіоаматорів міста Остер хочу привітати Аню з її святом і побажати міцного здоров'я, любові та поваги від близьких, натхнення і з легкістю долати всі життєві негаразди, які неодмінно будуть зустрічатись на її шляху. Аня - ми тебе любимо, ти найкраща. Наші, 88!!!

Радіоаматори Чернігівщини приєднуються до теплих слів привітання з перемогою ,Аня так тримати!!!

UT8RN А.Козаченко