Можно ли напрямую общаться с руководством ЛРУ?

Будни ЛРУ
Доброго ранку Шановне Товариство, хотів би привітати усіх із Великоднем та побажати щастя, здоров"я, миру та злагоди в нашому домі.
Дозвольте запитати яка буде думка на рахунок відновлення щотижневих трафіків Ліги на діапазоні 80 М, на місяць-два-три, можливо й довше, в залежності від того як це буде сприйнято і затребувано аудиторією учасників та SWL, якщо будуть негативні ефекти то дуже просто це призупинити, але я хотів би не вірити у такі сценарії.
 
Коли нам добре то сенсу таких зустрічей ніби й не видно, але коли нам пробують дати копняка то можливо такий своєрідний майданчик допоможе радіоаматорам України у їх поки що не зовсім згуртованих діях, адже ефір це той основний і чи не єдиний елемент що об"єднує нас усіх таких різних людей, інші групи та організації такої можливості не мають, ні одна з мені знаних, хоча можливо й помиляюсь.
 
У сусідів поляків майже щоденно на офіційному сайті PZK публікуються здавалось би усі важливі і не важливі новини, і все ж роками у них систематично виходить на трафіки колективка штабквартири, оператори - керівництво організації, також і гості, після офіційних і неофіційних повідомлень завжди виділено час для "зворотнього зв"язку", найчастіше питань обмаль, але при потребі кожен бажаючий може їх задавати.
У багатьох інших країнах картина ефірної роботи штаб-колективок аналогічна до SP, шукати аргументи на анти вважаю недоцільним заняттям.
 
Трафіки наших обласних відділень звичайно хороша справа, приємно було слухати цього тижня довгий pile-up львів"ян на частоті Віктора WE, але все ж загальноукраїнський круглий стіл мав би свою специфіку та навантаження,і ми надто велика організація щоб себе у цьому обмежувати.
 
МО "занепокоєне" що радіоаматорська служба створюватиме перешкоди їх Р-140? Біля нашої "вісімдесятки" сконцентровано найбільше їх каналів ефірного зв"язку, можемо їм наочно практично продемонструвати що не такий страшний вовк як його пробують малювати - коли одночасно працюватиме маса наших Big Guns та жоден їх Р-155, 160 чи Рябина не заблокуються, слава чемпіонати цьогорічні уже минули :))).
* * *
Ми надто інтенсивно кинулись у Інтернет, а от користуватись цією досить неоднозначною штукою поки що не навчились, а це виявилось ой як не просто...
Звичайно що нікому не хочеться щоб нас замкнули у цьому дротяно-оптичному медіумі, ніби такому всесильному та спокусливому, та все ж трохи загрозливому для hamradio, ані тим більше біля телевізорів із їх фальшивим програмним наповненням . Ніхто звичайно не вірить у реальність таких сірих прогнозів, і все ж нам дали можливість їх "помацати" та відчути.
 
Через кілька днів хочу запропонувати ще одну здається хорошу думку, але хотів би додатково порадитись з її автором, він був нині досить зайнятий на роботі.
 
Сподіваюсь на добру волю та розуміння, ще раз усіх із наступаючими святами, і пам"ятайте хто забув що цього тижня сваритись - великий гріх, звідти спостерігають і все чують через діапазон 1000...000 ГГц!
73, Роман
Roman Hanovych
 
Очень положительное письмо! Спасибо! Круглый стол не помешал бы.
Напоминание об умении пользоваться интернетом очень своевременное!
Только в сплочении и понимании друг друга наша сила!
Хочу выразить благодарность Юрию Заскалете за труд,который делает он во благо ЛРУ.
А нам всем забыть личные обиды.
Сделаем выдержку на пасхальные свята.
Николай - UT8IO
 
Тоже считаю, что возрождение круглых столов как ЛРУ, так и ДОО явилось бы положительным моментом приближения руководства к рядовому радиолюбителю. Ведь задать вопросы и получить на них ответы хотелось бы по многим вопросам. В том числе по новому регламенту, работе областного КТК и QSL-бюро и многим другим. Смотришь, и ряды членов ЛРУ начнут расширяться.
Вопрос о возрождению круглых столов ДОО уже ставился на форуме ДКР Радона и пока завис в воздухе. Нам нужен не просто задекларированный эфирный форум, а такой, где будут первые лица руководства и главы комитетов.
Сергей UR8IN.