В ЧУ від ЛРУ було більш комфортніше

Аналитика и публицистика

   Пройшов ЧУ на КВ SSB. Я брав участь у двох тестах та вирішив поділитись враженнями.
   Великий плюс, що ЛРУ та UCC проводять замагання кожні окремо в тому, що маємо ще один тест, ще одні емоціїї, ще одне задоволення та азарт. Те що, зробили 4 тури по годині, також правельно, більш денамічні та інтенсивні стали змагання, але шкода, що це зроблено по причині зменшенню кількості станцій. Тільки потрібно ці змагання проводити в різні дні. Чесно кажучи після першого теста, сидіти ще 4 години та щей працювати  по тих самих правилах вже не має того задоволення.

   А якщо дивитись на ситуацію взагалі, то надоїло спостерігати за цією «дільожкою» Чому в нас на два козаки, три отамана? Скільки це буде продовжуватись, в країні бардак, і тут толку нема. В нашій країні радіоаматори та весь цей «двіж»  знаходиться на вимиранні, так щей давай ділити те чого скоро не буде. Невже керівники  ГСВРЛ та ГОЛРУ не можуть найти компромісу, забути всі образи  та обєднати зусилля ради однієї справи та мети? Якщо не можуть, то мені здається потрібно в одній та іншій організації вибирати керівництво котре зможуть договоритись між собою, потрібно «свіжу молоду кров», людей котрі не «варились» в цій каші, та не мають образ один на одного та іншого негативу.
  В ЧУ від ЛРУ, станцій працювало менше, але було більш комфортніше, всі рівномірно розприділились по діапазону та ніхто нікому не заважав. За винятком деяких «недоробків» котрі намагались провокувати та вчити на якій мові кому розмовляти, та вказувати хто і як порушує регламент.  Особисто мені один «чмошник»  розповідав, що я порушую регламент, працюючи SSB на частоті 3 600 кГц .
   В тесті від UCC, чудовим рішенням є те, що потрібно працювати 100 Вт. Деякі звичайно це ігнорували, ну не може станція проходити  на 59+40- 45 дБ працюючи 100 Вт. Якщо організатори дійсно контролювали ці процеси, то вони оголосять нам позивні котрі перевищували потужність. Якщо скажуть, що таких не було, це дуже розчарує.
   Ще було би добре , якби правила в одному  з змагань були трішки різні, а так по суті маємо два однакових теста. Ще хотілося б щоб вони проходили в різні дні, та ЧУ від ЛРУ починався раніше. Не розумію чому розпочинати його в 23:00 за Києвом, якщо можна хоча б о годині 20:00.
    Всім дякую за увагу та за участь в змаганнях.

З повагою,

Олег UR5TM.