Звернення до Президента ЛРУ

Клубная жизнь

Шановний Анатолію Петровичу.

Звертаюся до Вас офіційно, як Голова ради Вінницького обласного відділення Ліги радіоаматорів України.

На суботу 26 серпня була запланована звітна конференція нашого обласного відділення, про що було опубліковано на сайті ВОВ ЛРУ і розіслано поштою всім членам Ліги.

Проте, враховуючи відомі обставини, я звернувся до членів Ради з особистим проханням не проводити Конференцію в цей день. Але інформація про неї і місце її проведення так і не були зняті з нашого сайту.

Це ввело в оману радіоаматорів і на оголошену конференцію прийшло кілька чоловік, в тому числі і я. Але окремі члени Ради таємно зібралися зовсім в іншому місці і вирішували свої майже особисті питання.

А вже наступного дня, в неділю, 27 серпня Андрій UT5NM несподівано надіслав мені на пошту наказ № 10, в якому говориться про призначення його на посаду Голови Ради, а мене відсторонено з невідомих причин.

Оскільки Ви не відповідаєте на листування, звертаюся публічно з проханням надіслати мені, як Голові Ради ВОВ ЛРУ, наказ № 10 з підписом і печаткою, можна в електронному вигляді, з поясненням прийнятого рішення, якщо таке було.

Це необхідно для ознайомлення всіх членів нашого обласного відділення. Прошу також дати об’єктивну оцінку ситуації, що склалася у Вінницькому підрозділі, з метою запобігання в подальшому подібних деструктивних дій.

На Конференцію ЛРУ 24 вересня особисто приїхати не маю змоги, але користуючись своїм правом Голови Ради Вінницького обласного відділення ЛРУ передаю свій голос для участі у Конференції і вирішення всіх питань Лякіну Андрію Вікторовичу UT2UB.

Повідомляю також, що у Андрія UT5NM і Сергія UT9NA знаходяться мій підпис і печатка в електронному вигляді, чим вони можуть скористатися в будь-який момент для будь-яких нелегітимних або протиправних дій, на що звертаю особливу увагу.

Голова Ради ВОВ ЛРУ

Віктор Харитончук UT4NW