Я не згоден з позицією щодо того, що нічого не змінилося в Лізі

Будни ЛРУ
У вересні 2017 року було прийнято на конференції новий Статут Ліги, який відповідає діючому законодавству, що регулую діяльність громадських організацій та яким передбачено чіткий розподіл між правами та обовязками Ради ЛРУ та Виконкомом. До питань Ради ЛРУ відносяться питання розробки програми розвитку ГО ЛРУ, розгляд та прийняття відповідних Положень що регулюють діяльность організації, розгляд та затвердження бюджету організації та інші питання відповідно до Статуту. Виконком забезпечує виконання рішень Ради ЛРУ та здійснює поточне кервіництво діяльністтю Ліги.
Рада ЛРУ у відповідності до Статуту на своєму засіданні від 22.05.2018р. одним із питань затвердила бюджет ГО ЛРУ на 2018 рік, яким передбачила фінансування компенсації відправки QSL карток в 2018році дитячих р/ст, які прийняли участь в Чемпіонатах України CW, SSB та RTTY в сумі 2000,00 грн. Загальна кількість заявлених р/ст з учасниками молодше 18 років склала 9 станцій, зокрема:
UT7AXA
US4EWY
UR4EYN
UR0HWZ
UR4RWW
UR4RXJ
UR4WXQ
UR4WZO
UR4WZZ
Тобто ці колективи можуть направляти на відправку за кордон свої QSL карти - 1 кг за рахунок ЛРУ.
Якщо загальна сума квоти компенсації в сумі 2000.00 грн буде цими станціями використана, то Виконком згідно п.4.2., 4.3. Бюджету ГО ЛРУ на 2018 рік може розглянути збільшення фінансування по даній статті витрат на основі письмового звернення до Виконкому.
 
Також було затвердження фінансування молодіжного комітету на 2018 рік у сумі 5000.00 грн.
 
В цьому році було зі сторони ГО ЛРУ вже було профінансовано проведення Всеукраїнських змаганнь (юніори, юнаки), радіозв'язок на КХ, УКХ та ШРТ, що проходили в смт. Бородянка в травні на суму 3000.00 грн.
 
Свої пропозиції для покращення діяльності Ліги в питаннях популяризації радіо серед молоді, участі дитячих колективів в спортивних змаганнях прошу надсилати до Ради ЛРУ ( [email protected] ) для розгляду та включення іх в план розвитку Ліги та визначення величини можливого фінансування на наступний рік.
Для отримання фінансування в поточному році прошу звертайтесь у Виконком до Президента ГО ЛРУ.
 
З повагою,
Олександр Залізняк
UX7UU
Голова Ради ГО ЛРУ