Новости "лисятников"

Клубная жизнь

Протокол звітних зборів комітету СРП ЛРУ від 7 листопада

1.Звіт голови комітету про діяльність комітету у 2018 році.

В своєму звіті Іванчихін М.О. зазначив,що в 2018 році було проведено 5 чемпіонатівУкраїни, в яких взяли участь близько 800 спортсменів. Змагання були проведені на досить високому рівні, без технічних збоїв, дистанції сплановані грамотно, злагодженою була робота суддівської колегії.

Також українські спортсмени взяли участь в 5-ти міжнародних змаганнях, в т.ч. 2-х чемпіонатах світу (юнацький – Чехія, дорослий – Республіка Корея).

Негативний момент – відсутність фінансування від Мінмолодьспорту юнацької та дорослої збірних команд.

Було винесено подяку організаторам змагань та тренерам, які підготували чемпіонів та призерів чемпіонатів світу та Європи.

2. Звіт представника України в WG IARU.

Лазарєв І.А. довів рішення щодо країн-організаторів, де планують проводити наступні чемпіонати Європи та світу, вартість участі в них. Нагадав про нові вимоги до міжнародних суддів: знання англійської мови та правил змагань, з обов’язковим тестуванням.

3. Звіт про фінансову діяльність комітету (доповідач – Зикова Л.І.)

В своєму виступі Зикова Л.І. повідомила про фінансовий стан каси комітету. Частину наявних коштів витрачено на придбання футболок юнацькій збірній. Надходжень коштів в 2018 році не було.

Для поповнення каси комітету Колодяжним В.В. була внесена пропозиція про відрахування організаторами чемпіонатів та Кубків України по 1 грн. зі спортсмена за 1 стартовий день. За дану пропозицію проголосували: за – 15 осіб, утримались– 1 особа.

Рішення прийняте.

Зикова Л.І. внесла пропозицію компенсувати Колодяжному В.В. затрачені власні кошти ( 2 поїздки до Києва для бронювання та придбання авіаквитків до Сеулу ) та преміювати Зеленського С. та Іванчихіна М. за активну роботу з внесення змін до спортивної класифікації, ведення документації та співпрацю з Мінмолодьспорту. За дану пропозицію проголосували одноголосно.

Виступив Шевчук Ігор,який повідомив, що для обслуговування передавачів потрібні кошти. За підсумками обговорення більшістю голосів прийняли рішення: організатор змагань оплачує оренду передавачів з розрахунку небільше 2 грн. з спортсмена за стартовий день.

Розмір орендної плати за використання чипів електронної відмітки вирішили залишити без змін.

Запорожець Л.Д. внесла пропозицію зняти ліміт оплати роботи суддів на ЧУ та залишити дане питання на розгляд організаторів змагань. Пропозицію прийняли більшістю голосів.

Майборода С. повідомив, що згідно з рішенням конференції ЛРУ, яка відбулася 04.11.2018 р., членський внесок в ЛРУ становитиме 150 грн. та має бути сплачений на рахунок ЛРУ до 01.03.2019 року.

Колодяжний В.В. запропонував збільшити внесок в Комітет СРП на 10 грн. та затвердити його в розмірі 50 грн. А також зобов`язати спортсменів сплатити внески в ЛРУ до 01.03.2019 року, а в комітет СРП – до першого особистого старту. В разі порушення даного пункту спортсмен сплачуватиме подвійний стартовий внесок на чемпіонатах України. За дану пропозицію проголосували одноголосно.

 

Редька М.Г. доповів про результати виступу юнацької збірної на 2-му чемпіонаті світу в Чехії та зазначив, що за кількістю медалей це найкращий виступ за останні 10 років. Україна посіла 2 загальнокомандне місце.

Було названо прізвища кращих спортсменів, які посіли призові місця. Старший тренер виніс подяку тренерам за підготовку спортсменів та всім хто був причетний до організації поїздки юнацької збірної команди на чемпіонат світу.

5. Звіт старшого тренера дорослої збірної команди України.

Колодяжний В.В. зробив короткий порівняльний аналіз результатів виступу збірної на чемпіонаті світу. Відзначив, що не зважаючи на складні фінансові умови, через які не всі вікові категорії були укомплектовані сильними спортсменами, результати виступу збірної на ЧС є достойними та гідними. Відмітив позитивний прогрес у виступі юніорок. В медальному заліку Україна посіла 3 загальнокомандне місце. Висловив подяку тренерам, які не лише підготували спортсменів високого класу, а й змогли знайти спонсорів для фінансової підтримки своїх збірників.

В кінці виступу Колодяжний заявив, що складає повноваження старшого тренера дорослої та юніорської збірної команди України.

Поступило дві пропозиції: від Зеленського С. обрати старшим тренером Якименка Віталія та від Веліканова М., який запропонував кандидатуру Щербатюк Наталії. Щербатюк Наталія взяла самовідвід. Одноголосно було обрано на посаду старшого тренера дорослої та юніорської збірної команди України Якименка Віталія.

http://ardf.org.ua/komitet-srp-lru-07112018/