Весенний Кубок Украины на УКВ 2019. Проект Положения.

Будни ЛРУ

ПРОЕКТ

Положення змагань з радіозв'язку на УКХ

"Весняний Кубок України з радіозв'язку на УКХ "

Змагання проводяться організацією Ліга Радіоаматорів України одночасно з першими та другими субрегіональними змаганнями IARU R1.

Змагання проводяться на місцях в два тури та різні дати за календарем:

Перший тур: в перший повний вікенд березня з 14:00 UTC суботи до 13:59 UTC неділі. (в 2019 році 2 - 3 березня).

Другий тур: в перший повний вікенд травня з 14:00 UTC суботи до 13:59 UTC неділі (в 2019 році 4 - 5 травня).

Види модуляції : CW, SSB, FM

Діапазони: від 144 МГц до 250 ГГц

:: КЛАСИ ::

Категорія Single (SO MB один оператор MIX ) - станції з одним оператором без допомоги інших осіб під час змагань , допускається наявність не більше одного сигналу в будь-який момент часу на використовуваних діапазонах.

Категорія Multi (MO MB багато операторів MIX ) - колективні учасники, допускається наявність не більше одного сигналу на кожному з використовуваних діапазонів в будь-який момент часу.

Категорія Phone (SO MB вид випромінювання тільки Phone) - станції з одним оператором без допомоги інших осіб під час змагань, допускається наявність не більше одного сигналу в будь-який момент часу на використовуваних діапазонах, визначаються і підводяться підсумки в окремій категорії.

Категорія 6 HOURS: Станції з однієї позиції, з будь-яким числом операторів та які працюють згідно з 6 годинним правилом. Сегмент часу 6 годин може бути поділено максимум на 2 періоди. Час першої QSO починає стартовий час першого періоду. За роботою в 2 періодах, пауза між двома періодами повинна бути не менше 2 годин. Перший розрив між QSO в 2 години та більше між 2 послідовними QSO означає сегмент паузи. Бали нараховуються тільки за QSO в спільному 6 годинному сегменті часу. Учасники можуть працювати більше 6 годин, в цьому разі вони надсилають повний log. Contest-robot автоматично зробить вибір 6 годинної частини з log-а, зв'язки поза 6 годин будуть для check-log.

Категорія FOREIGN (SO/MO MB) - усі іноземні станції. До заліку приймаються тільки учасники, що мають хоч би жодний підтверджений зв'язок з Україною.

Полностью прпоект читайте здесь