Юные радиолюбители, - к барьеру!

Работа с молодежью

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 21.11.2018р. №1292 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2019 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) та Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти на 2019 рік» з 27 по 29 березня 2019 року у місті Рівному на базі Комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради відбудуться Всеукраїнськізмагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання.

До участі у змаганнях запрошуються команди закладів позашкільної освіти та інших закладів, установ, організацій, що отримали виклик від Українського державного центру позашкільної освіти.До складу команди входить 3 особи: 2 учасника та 1 керівник.

Заїзд і реєстрація учасників - 27 березня ц.р.до 13.00 год.за адресою: м.Рівне, вул. Київська, 36 (готель «Турист»). Проїзд від залізничного вокзалу м.Рівне: тролейбусом №3 або маршрутним таксі № 32, 64 до зупинки «Автовокзал».