Лишних клубов в поддержку ветеранов не бывает

Клубная жизнь

От Редсовета Радона. Юридическая регистрация клуба Ветеран вызвала подъем активности и клуба Волна. Теперь каждый может выбирать в каком из них тот или иной радиолюбитель будет состоять (или в обоих). Давайте не делать из этого трагедию. Жизнь продолжается, а с ней и забота о наших старейшинах. Пусть радиоволны продолжают крепить дружбу!

Шановні радіоматори.

Вважаю своїм обов’язком проіформувати Вас про події останніх днів. Вчора відбулася телефонна розмова з Яковлевим В. М. UR3GI, членом Ради Громадської Організації «Радіоклуб Ветеран», в якій він повідомив, що йому телефонують радіоматори і прохають відновити працю радіоклубу «Волна». Сьогодні Марценюк В. П., також член Ради нашого радіоклубу, розіслав  2 електронні листи багатьом радіоматорам. В першому листі він запрошує прийняти участь у «круглому столі» радіоклубу «Волна». У другому листі він піддає критиці діяльність Ради «Радіоклуб Ветеран» і заявляє про вихід із складу Ради клубу. Я нагадаю, що від конференції, на якій відбулася «ротація» Ради радіоклубу «Волна», пройшло 15 днів, а від реєстрації Громадської Організації «Радіоклуб Ветеран» пройшло 10 днів. Я рахую,що це сплановані провокаційні дії, цілі яких нашкодити новій організації.

Я хочу нагадати всім і Марценюку також,  що при реєстрації «Радіоклуб Ветеран», були включені до Реєстру 3 радіоматори. Це Голова Ради, його замісник і член Ради, які автоматично увійшли в Раду «Ветеран». В Статуті прописано зміни по вступу в радіоклуб, вік не менше 40 років, та стаж праці в ефірі не менше 20 років. Крім того, реєстрація в міністерстві Юстиції, це не «хотелки» Марценюка, а конкретні юридичні вислови. Всі його пропозиції були просто відкинуті. Чомусь Яковлев і юридично «підкований» Марценюк за 20 років так і не спромоглися зареєструвати радіоклуб, та налагодити працю в радіоклубі, а «палки в колеса»-будь ласка. Я думаю, що радіоматори змінять своє відношення до нього, та його газети. Я сьогодні відмовився отримувати його газету і буду запрошувати своїх друзів, та членів радіоклубів це зробити. Палки бувають з двома кінцями.

Вони організували перереєстрацію радіоклубу «Волна» зі зміною членських номерів. Записалося 60-70 чоловік, а решту планували просто видалити із списку. Але наші дії порушили їхні плани по знищенню радіоклубу «Волна».

На цей час подали заяви в «Радіоклуб Ветеран» 191 радіоаматор. Це радіоаматор з Чехії, з Львівської обл.,з Київської обл., Запорізької обл., Дніпропетровської обл., та інших областей. А значна більшість,160 чоловік, це ветерани Громадської Організації «Радіоклуб Евріка», яких я знаю 22 роки і яким я дав путівку в радіоспорт. Вони і я маємо на це всі права.

Цих людей підтримали всі члени Ради, окрім Яковлева і Марценюка. Всі списки зараз опрацьовуються в іншому форматі і будуть у вільному доступі.

Щодо Заяв про вихід Яковлева и Марценюка із членів Ради «Радіоклуб Ветеран», ми найближчим часом задовольнимо їх прохання. Члени Ради повинні працювати, а не заважати. Було великою помилкою їх обрання. А на помилках вчаться. Я запрошую до праці в Раді клубу енергійних і ділових радіоматорів з інших областей. Пропозиції будуть розглянуті.

03 квітня 2019 року о 7.00 годині ранку на частоті 3627 кгц. відбудеться «круглий стіл», та збори членів Громадської Організації «Радіоклуб Ветеран». Члени радіоклубу «Волна» автоматично увійшли в новий радіоклуб зі своїми старими номерами.

 

З повагою до всіх радіоматорів,

Голова Ради «Радіоклуб Ветеран» Желєзняк Микола Григорович,  UT4IV