Радиолюбителям пора объединяться

Юридические аспекты

Раді повідомити про гарний вчинок двох відомих радіоаматорів з м.Києва: першого президента ЛРУ Миколи Васильовича Гострого UT5UT та Сергія Володимировича Кияниці UT7UK. 

Вони прийняли зважене та відповідальне рішення, продиктоване здоровим глуздом та принципами HAM spirit, нарешті визнали правомірність рішень засідань Ради та Конференцій ЛРУ, та відмовилися від подальшої участі у судових засіданнях проти ЛРУ у якості позивачів.

Ми всіляко вітаємо таке рішення UT5UT і UT7UK та закликаємо Зельдіна Ігоря Львовича UR5LCV разом з Кривеньким Олександром Андрійовичем US0AK  взяти приклад зі своїх київських колег. Припинити марнувати радіоаматорські гроші на безперспективну і нікому не потрібні судову тяганину, яка за жодних обставин не матиме ніяких правових наслідків.
Тим більше, нещодавно, позивач UR5LCV вже відмовився від половини своїх позовних вимог.

Ігоре Львовичу, Олександре Андрійовичу, будьте чоловіками, зробіть над собою зусилля, визнайте очевидні речі, припиніть дурити людей і займатися відвертим популізмом, припиняйте цю нікому не потрібну судову тяганину.

Нагадаю, мова йде про самий перший позов групи радіоаматорів до ЛРУ, який був поданий у листопаді 2014 року. Судові засідання по ньому тривають досі, уже шостий рік, а рішення по суті досі не прийнято.

Одне з рішень суду за цим позовом стало формальним приводом для проведення сумнозвісної "Конференції 30 травня 2015р.", яка заклала грунтовну тріщину у фундамент радіоаматорського руху України.

Нижче наведена Ухвала суду від 02.07.2019р. з Єдиного реєстру судових рішень.

З повагою,
Сергій UT9NA

 

Категорія справи № 760/24171/14-ц: Цивільні справи (до 01.01.2019); Позовне провадження; Спори про недоговірні зобов`язання.
Надіслано судом: 02.07.2019. Зареєстровано: 03.07.2019. Оприлюднено: 04.07.2019.
 
Номер судового провадження: 2/760/3603/19


Провадження № 2/760/3603/19

в справі № 760/24171/14-ц
У Х В А Л А
І М Е Н Е М      У К Р А Ї Н И
/ вступна та резолютивна частина/
 
02 липня 2019 року Солом`янський районний суд м. Києва в складі:
головуючого - судді -                 Шереметьєвої Л.А.
за участю секретаря-                 Гак Г.М.
представника позивачів 2,4 -         ОСОБА_6

 
розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві цивільну справу за позовом Гострого Миколи Васильовича,  Зельдіна Ігоря Львовича, Кияниця Сергія Володимировича, Кривенького Олександра Андрійовича до Громадської організації «Ліга радіоаматорів України», 3-я особа: ОСОБА_5 про визнання недійсними рішень, суд
 
В С Т А Н О В И В:
 
У Х В А Л И В:
 
Позов Гострого Миколи Васильовича, Зельдіна Ігоря Львовича, Кияниця Сергія Володимировича, Кривенького Олександра Андрійовича до Громадської організації «Ліга радіоаматорів України» залишити без розгляду в частині вимог Гострого Миколи Васильовича та Кияниця Сергія Володимировича залишити без розгляду.

        Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Київського апеляційного суду через суд першої інстанції.

       Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Повний текст ухвали буде виготовлено 07 липня 2019 року

Суддя Л. А. Шереметьєва

Першоджерело 
http://reyestr.court.gov.ua/
Review/82767904

 
Прислал инфо С.Иванов UT9NA