QSL - бюро открыто для всех радиолюбителей

Будни ЛРУ

Незабаром у багатьох відокремлених підрозділах нашої організації заплановане проведення загальних зборів. У зв'язку з цим Штаб-квартира ЛРУ просить взяти до уваги наступну інформацію.
Рішенням Конференції ГО ЛРУ 3-4 листопада 2018 року встановлено розмір членського внеску у сумі 150,00 гривень.
06 червня 2019 року відбулося чергове засідання Ради ГО ЛРУ на якому розглядалось питання про пільги для певних категорій членів ЛРУ. На засіданні було прийнято рішення про звільнення від сплати річних членських внесків громадян віком з 14 по 19 років та інвалідів 1-ї та 2-ї  групи.

Члени ЛРУ набувають право на обслуговування в національному QSL-бюро ЛРУ, що діє у системі міжнародного обміну картками IARU.
Радіоаматори України, яким було відмовлено у вступі до ЛРУ, або які не є членами ЛРУ з інших причин, теж мають можливість набути права обслуговування у  національному QSL-бюро ЛРУ за умови сплати добровільного внеску.
Сума добровільного внеску дорівнює сумі членського внеску (150,00 гривень на 2020 рік) за умови пересилання карток через систему обласних QSL бюро ЛРУ. За умови надсилання карток персонально (Нова пошта, Укрпошта і т.і.) сума добровільного внеску складає 225,00 гривень.

Сергій Іванов, UT9NA
віце-президент ЛРУ