"Радіоінформ" - радіоаматорам

Новинки продукции для радиолюбителей

Видавництво „Радіоінформ” розпочинаючи із 2009 року започаткувало  серію видань для радіоаматорів України. До цієї серії увійшли ряд видань, такі як: „Довідниккороткохвильовика України", "Шлях в ефірне радіоаматорство", посібник “Радіогурток. Методичні рекомендації”, “Радіаматорські дипломи України»,, "Англо-україно-російський розмовник для радіоаматорів", "Антени початкуючого короткохвильовика", „Вірші та розповіді радіоаматорів України”, «Жмеринка – центр зародження радіоаматорства в Україні» автор и редактор В.Марценюк, В.Кирсей, „Служу Радіо” та „Записки радіоаматора”.

Продовжуючи цюсерію у 2018 році за результатами авторських публікацій у газеті за період з 2002 по 2017 рік подвійним типографським тиражем вийшла з  друку та розіслана замовникам нова книга «Простірадіоаматорськіконструкціїдля роботив эфірітапобуту». Анонс за адресою: http://radioinform.vn.ua/attach/knigaRI_k.pdf

В наступному 2019 роц  знову ж таки подвійним тиражем вийшла з  друку та розіслана замовникам наступна радіоаматорська книга під назвою „Радіоаматорські антени: авторські конструкції з газети „Радіоінформ””. Анонс за адресою:  http://radioinform.vn.ua/attach/knigari_a.pdf

За результатами розповсюдження обох цих книг видавництвом „Радіоінформ” прийнято рішення про можливий подальший повторний випуск обох цих книг у новому 2020 році при умові наявності  достатньої (економічна доцільність) кількості попередніх замовлень. Тому протягом першого кварталу 2020 року  (до 31 березня включно) будуть прийматись попередні замовлення на обидві вищезгадані книги з метою формування у другому кварталі їх можливих типографських тиражів.

Окрім того, враховуючи звернення читачів, що надійшли на адресу редакції газети, у 2020 році планується до виходу нова книга під назвою „Підсилювачі потужності КХ і УКХ: авторські конструкції із газети „Радіоінформ””. Попередні замовлення на цю книгу будуть прийматись протягом першого та другого кварталів 2020 року (до 30 червня включно). При наявності економічно обґрунтованої кількості попередніх замовлень, вихід з типографії та розсилка заплановані на липень-серпень 2020 року.

Попередні книги будуть прийматись за телефонами 096-890-50-29 (КС) і 050-677-34-27 (Водафон). замовлення на вищезгадані