Давайте відсіч всім тим, хто красиво говорить і хоче панувати над нами!

Новости

alt

Друзі, колеги, радіоаматори!

Новий рік - це якби нове народження кожного з нас у новому часі і просторі, з новими надіями і сподіваннями на краще життя і краще майбутнє.

Подумати тільки, звичайний електродвигун здійснює 1500 обертів на хвилину, наше сердце б'ється з частотою біля семидесяти ударів на хвилину, наша матінка Земля здійснює один оберт навколо сонця за один земний рік, і після кількох десятків таких обертів наше життя починає поступово згасати. Тож чому нам не цінити і не шанувати наше таке швидкоплинне біологічне життя. Але темні сили зіштовхують нас лбами, щоб духовно ослабити і роз'єднати, а самим оволодіти світом і правити нами, зробивши нас своїми підлеглими і рабами.

Зберіться всіма силами душі своєї, будьте міцними духом, опирайтеся злу і неправді, давайте відсіч всім тим, хто красиво говорить і хоче панувати над нами, радіоаматорами, і над нашою національною радіоаматорською організацією - Лігою Радіоаматорів України. Ми станемо міцні і непереможні, коли об'єднаємося всіма своїми думками і справами навколо наших спільних цінностей і приоритетів.

Будьмо справжніми громадянами і патріотами своєї країни. Залишаймося завжди відданими радіоаматорству і нашій рідній Україні у всіх наших справах і думках.

З новим 2016 роком всіх вас вітаю!

Мої всім україномовним, російськомовним, а також взагалі всім мовним радіоаматорам найщиріші новорічні 73! До зустрічі в ефірі, інтернеті, скайпі, мобільній телефонії.

de UT5NC Юрко, Вінниця